Getuigenissen van tevreden klanten

Beste Robin,
Graag bevestig ik mijn uiterste tevredenheid voor wat betreft de opkuiswerken van de kelders gelegen in de Steendam.
Ook uw zorg ivm de keuze van de grootte van de containers (wat mij uiteindelijk geld heeft doen uitsparen!), heb ik ten zeerste geäpprecieerd.
Zelden heb ik zo'n mooie samenhangende ploeg gekend als de uwe.
Proficiat en nogmaals dank.
( Maurice R – De Gentse Kookwinkel )

Beste Guido, De schilderwerken zijn inmiddels beëindigd en de laatste opruiming en afwerking is gebeurd. Het resultaat mag zeker gezien worden, de werken werden professioneel uitgevoerd. Ik waardeer ten zeerste de voornaamheid en de gedisplineerdheid van jullie werknemers.

(broeder JM - Brugge)
 
De samenwerking met " Weerwerk" ( onderhoud gebouwen en groenzone ) is van meet af aan uitstekend. De uit te voeren werken worden op voorhand doorgenomen met de verantwoordelijke van de afdeling. Het operationele team is stipt aanwezig, aan- en afmelden gebeurt correct, bijsturingen en/of aanpassingen worden steeds besproken met de leidinggevende en de oplevering is perfect. Het eindresultaat is ronduit schitterend. Bedankt voor jullie inzet!
(Carine S - Culinor)

Dag Mario, zeer tevreden zowel over de werken als over uw medewerkers. Correct en behulpzaam. Ik zal in de toekomst zeker nog gebruikmaken van jullie diensten en maak ze ook bekend bij vrienden en kennissen.

(Monique G.)

De werken zijn super verlopen. Jullie werknemers hebben vlot doorgewerkt om zeker die dag klaar te zijn. Vriendelijke groet
(Brigitte R.)

Beste Johan, Ik ben zeer tevreden over de gedane werken. Dit heb ik ook mijn ouders laten weten en zij hebben beroep gedaan voor hun tuin te K. Ik bel jullie collega’s van de renovatiedienst om deel van mijn gevel te schilderen.
(Tomas D.)

Het was een spannende doch deugdoende dag die maandag! Het was leuk werken en de tuin is 10 jaar jonger geworden.
(Claudine G.)

Weerwerk Gent heeft voor ons al verschillende opdrachten mooi afgerond. Ze denken mee, doen suggesties en leveren prima werk.
(Studio Globo, Gent)

Dank voor de correcte uitvoering. Toffe kerels daar bij jullie.
(Koen V.P)

Wim en Gert, bedankt voor het geleverde werk. Jullie hebben een ‘fan’ bij.
(Melissa VdH)

Beste Wim, uw collega’s hebben een prima job uitgevoerd bij het herstellen van onze parking. Gelieve hen hiervoor mijn dank over te brengen.
(Jan C voor een bedrijf uit Gent)

Ik wist dat Weerwerk sterk was in de bouwsector. Dat imago bevestigt Weerwerk ondertussen al meerdere keren in projecten van Het StroBuro. Alles verloopt professioneel en het resultaat is Top.
(Hilde V. van Het StroBuro)

Beste Johan, ik ben na de werkzaamheden ter plaatse gaan kijken en wil even meegeven dat de ploeg bijzonder goed werk verricht heeft. Op deze 2,5 werkdagen heeft de ploeg zich op zulk een manier ingezet dat het voorziene werk ook daadwerkelijk allemaal uitgevoerd werd. En vooral ook uitgevoerd werd zoals het voorafgaandelijk afgesproken is.
(Grenspark)

 
Contact
Weerwerk Antwerpen
Deurnestraat 208
2640 Mortsel
03 770 55 52
info.antwerpen
@weerwerk.net


Weerwerk Gent
Getouwstraat 10
9000 Gent
09 223 02 04
info.gent@weerwerk.net